Resultaten voor stoomcabine op maat

stoomcabine op maat
Stoom op maat modulair stoom Total Wellness Company.
Hoe ziet uw ideale wellness ruimte eruit? Wilt u meer informatie over een design stoomcabine? De privacyverklaring is van toepassing. Opmerking: De met gemarkeerde velden zijn verplicht. 1852 AN Heiloo. Showroom geopend op afspraak. 072 534 90 35. Zonne en collageenbank.
Een maatwerk stoomcabine, wat is dat? Badwereld maatwerk stoomcabines sinds 1997.
Fabrikanten hebben wel geprobeerd moderne cabines te maken en zijn daar deels in geslaagd, maar ook deze cabines houden nadelen dat ze aan maten vast zitten. Aangezien wij door onze jarenlange ervaring met fabrikanten in binnen en buitenland kunnen beschikken over een enorme hoeveelheid kennis en onderdelen zijn wij enkele jaren geleden al begonnen met het zelf bouwen van stoomcabines op maat. In iedere badkamer, hoe klein ook, kunnen wij een cabine maken, desnoods inclusief whirlpool. Van ieder ontwerp maken wij een aantal eenvoudige tekeningen waarna de klant een foto impressie krijgt van de stoomcabine.
Stoomcabine maatwerk kopen prijs Abisco.
We werken voor stoomcabine maatwerk samen met Lux Elements, een topmerk voor de constructie van stoombaden. Voor de stoomtechnieken, zoals saunakachels en controlepanelen, werken we met het merk Tylö. Deze stoombaden op maat kunnen in alle maten en vormen geproduceerd worden.
Stoombad of stoomcabine.
De ultieme moderne stoomdouches met een minimalistisch uiterlijk, die passen bij elk interieur! U kunt zelfs eigen beelden op uw stoomdouche laten afdrukken! Bouwkundige stoomcabines op maat gemaakt met benodigde ramen, deuren en dak. Deze stoomcabines zijn bestemd voor uw interieur en zullen helemaal bij uw wensen passen!
Cleopatra betegelbare stoomcabine.
Maar alle cabines worden op maat gemaakt, dus elke afmeting is in principe mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijs indicaties. Stoomcabine op maat. De Cleopatra betegelbare stoomcabines geven u vele mogelijkheden om uw cabine helemaal naar wens te maken.
Stoombad op maat Stoomcabine kopen Hammam installatie reparatie.
Stoomcabine, hammam of stoombad? Een stoomcabine, stoombad op maat of hammam begint steeds populairder te worden. Zowel op openbare ruimtes als bij mensen thuis is er meer vraag naar de wellness ervaring van een stoomcabine of hammam. In de volksmond kan hammam ook een badhuis betekenen dus daarom praten we verder over stomen of stoomcabine.
Stoomcabine op maat Total Wellness Company.
Uw specialist in luxe wellness producten. Stoomcabine op maat. Creatief ontwerpen met vrije vormen! Nagenoeg elke vorm kan in een stoomcabine worden gerealiseerd. Het gebruik van de juiste materialen is hierbij van belang om een goede kwaliteit van de cabine te garanderen.
Stoomcabine op maat KlafsKlafs.
Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Voor maatwerkadvies en een offerte kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Neem contact op. Stoomcabine op maat. Sauna op maat.

Contacteer ons